Monday, May 25, 2009

Relaxing in the Backyard of My House

Spring.
Sun, green grass, blue sky...

Relaxing in the Backyard
... And I am relaxing in the backyard. :)
The swimming pool and beehives are in the background.

Location: Vratnica, Macedonia
Time: April 2009

3 comments:

Anonymous said...

SPAM! бриши откако ќе прочиташ ;-) Регистрирајте се на http://maktopblogs.gotop100.com/ поставете си свој банер со големина 120х90, извлечете го копчето и учествувајте во избор за најдобар македонски блог. Може да се гласа за Вас преку кликање на извлеченото копче кое треба да биде поставено на Вашиот блог. Од една ИП адреса може да се гласа не повеќе од еднаш на 24 часа. Најдобрите блогови ќе бидат поставени и на http://blogs-mk.blogspot.com/ Ви благодарам

nadya said...

beautiful backyard of the house

james said...

i listed your photo at my online collection of "pictures of backyard of house"